​2020-2021 Farabi Değişim Programı Giden Öğrenci Aday Yerleştirme Sonuçları

  • 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı giden öğrenci başvuruları Koordinatörlüğümüz tarafından değerlendirilmiştir.
  • ADAY seçilen öğrencilerin başvuruları değerlendirilmek üzere ilgili üniversitelere gönderilecektir. Gidilecek üniversitelere ait sonuçlar  üniversitelerin farabi ofislerine ait internet sitelerinde 25 Nisan  2020  tarihine kadar ilan edilecektir. 
  • Farabi Değişim Programı ile üniversite tercihi yaparken  kontenjan ve özel kriter bilgilerinin karşı üniversite sitesinden öğrenci tarafından  kontrol edilmesi hususu; bilgilendirme toplantıları ve anlaşmalı üniversiteler listemizde özellikle belirtilmiş olduğundan  Aday olarak seçilen öğrencinin başvurusunun Tercih edilen üniversite tarafından geçersiz kabul edilmesinden DPÜ Farabi koordinatörlüğü sorumlu değildir.
  • İlgili Farabi Giden Öğrenci Aday Yerleştirme Listesine,  Tercih edilen üniversiteyi değiştirmek dışında, yapılacak itiraz ve değişiklik talepleri  24 Mart 2020 Saat:17.00'a kadar koordinatörlüğümüze yapılabilecektir.
  • Yapılması Planlanan Farabi Değişim Programı Giden Öğrenci Oryantasyon Toplantısı, Covid- 19 salgını nedeniyle ileri bir tarihte yapılacak ve toplantı bilgileri; duyuru ve e-mail ile aday öğrencilerimize bildirilecektir

2020-2021 Farabi Değişim Programı Giden Öğrenci Aday Yerleştirme Sonuçları için TIKLAYINIZ!

23 Mart 2020, Pazartesi / 1252 defa okundu.

Duyurular


Tüm Duyurular